Wat je over het apparaat moet weten

Het Koffiemaatje

Koffiemaatje-voorkant-schaduw4

Stem 'm op jouw bezoekers af

De beste aandacht is persoonlijk. Daarom helpt Het Koffiemaatje met speciale gastvrijheid die het beste bij jouw organisatie en bezoekers past.

De geavanceerde, gepatenteerde en functionele technologie maakt Het Koffiemaatje tot een uniek product van Nederlandse bodem. De met zorg uitgekozen materialen en optimale controle in het productieproces maken Het Koffiemaatje een duurzame machine van kwaliteit.

Bonenkoffie van de hoogste kwaliteit

De Jong Duke Nio is een luxe koffieautomaat en maakt gebruik van verse bonenkoffie in combinatie met verse melk naar keuze. De Fairtrade bonen zijn van Kaars Koffie.

Makkelijk verplaatsbaar

Het elektrisch aandrijfwiel in het midden van de serveerwagen zorgt ervoor dat je Het Koffiemaatje zeer gemakkelijk verplaatst.

Kwalitatieve koffiekeuzes

Nooit meer ‘een kan koffie’. Bezoekers, patiënten en personeel kiezen met Het Koffiemaatje uit één van de tien kwalitatieve opties.

Koeling voor verse melk

De aangrenzende koeling bewaart de verse melk. Daar kun je ook eiwitrijke melk in gebruiken. Dat bevordert het herstel van patiënten.

Overal aan gedacht

Als je gastvrijheid belangrijk vindt en je bezoekers, patiënten en personeel graag speciale aandacht geeft, dan is Het Koffiemaatje perfect voor jouw organisatie. Je koopt of huurt Het Koffiemaatje. Allebei mogelijk. In een vrijblijvend gesprek bespreken wij de beste optie voor jouw situatie.

Gekoelde lade
houdt alles fris

Met de toevoeging van een koellade vervoer je tot twee uur lang gekoelde producten. Van verse jus d' orange tot een blikje frisdrank.

Ruimte voor
eigen accessoires

Naast de vaste koffieautomaat is er ruimte voor accessoires, zoals verse thee en servies. Ruimte genoeg!