Een innovatie van Kaars Koffie

Over de ontwikkeling van Het Koffiemaatje

4362 Het Koffiemaatje kaars koffie

Een innovatie van Kaars Koffie

Met de slogan 'Service to the boon' zet Kaars Koffie als koffiepartij altijd een stapje extra voor haar klanten.

Sinds 2005 faciliteert Kaars Koffie de koffievoorziening van de meest uiteenlopende bedrijven. Inmiddels zijn ze, met ruim 3000 klanten, een gerenommeerde partij binnen de koffiewereld.

De ontwikkeling van Het Koffiemaatje begint een aantal jaar geleden met een missie vanuit Kaars Koffie: "De positieve, verbindende ervaring van een (h)eerlijke koffie voor íedereen en op elke locatie toegankelijk maken." ​Koffie en aandacht zijn op een krachtige manier met elkaar verbonden. Met Het Koffiemaatje heeft Kaars Koffie een product bedacht waarmee zij kwaliteitskoffie voor iedereen bereikbaar maakt.

“De positieve, verbindende factor van een (h)eerlijke koffie voor iedereen en op elke locatie toegankelijk maken.”

Dat is de missie van Het Koffiemaatje

Gepatenteerde technologie

Het geavanceerde systeem achter Het Koffiemaatje is zorgvuldig uitgedacht en uitgetekend. Geen detail is hierin over het hoofd gezien. Het resultaat is een elektrisch aangedreven en unieke wagen, gemaakt van de beste materialen.

Betrouwbaar en veilig

Het Koffiemaatje is bedacht voor intensief gebruik op uiteenlopende locaties. Hiervoor zijn alleen toekomstbestendige materialen gebruikt van hoge kwaliteit. Het complete product en de achterliggende techniek van Het Koffiemaatje is uitgebreid getest en daarbij CE + EMC gekeurd. Hiermee haal je een betrouwbaar en veilig product in huis.